31 Maart: Nationale Geert Wilders is Okay Dag!

Het is officieel. Vanaf nu is 31 Maart “Nationale Geert Wilders is Okay Dag”. Vanmorgen liet Jan Marijnissen weten het wel eens te zijn met Geert Wilders als het gaat om dubbele nationaliteiten bij bewindslieden. Nu valt de marokkaanse gemeenschap over Khadija Arib heen vanwege haar werk voor de koning van Marokko: “…Mohamed Majdoubi, raadslid van GroenLinks in het stadsdeel Amsterdam-Osdorp: Ik wil Wilders niet de munitie aanreiken om iemand in de Kamer af te slachten, laat staan Khadija Arib, maar rationeel heeft hij gelijk…”. Of zou het morgen allemaal één grote 1 April “grap” blijken te zijn?

74 thoughts on “31 Maart: Nationale Geert Wilders is Okay Dag!”

  1. Even zien, over een maand gaat ook de cda met veel mitsen en maren iets slaps roepen en over 3 maanden geeft Woutertje (onhandig formulerend als altijd) toe dat Wilders gelijk heeft.

  2. eigenlijk best mooi als iedereen het ineens met elkaar eens blijkt te zijn na 3 maanden politiek opportunistisch gehakketak.

  3. Klopt, als joods extreem links “commercieel” (dank Kalief) SP bolwerk, moet je zo’n man helaas in het geheim steunen. Ik zou het overigens graag openlijk doen…

  4. JA! De negers. Van wie kochten we al die slaven toendertijd…. van andere negers die de markt in handen hadden.

  5. “Bedankt voor de prachtige tijd. Nooit, nooit ga ik jullie vergeten. Veel liefs en een dikke traan, jullie Yoshe.

    Wie behoefte heeft om iets tegen me te zeggen, kan me natuurlijk altijd schrijven. Dat kan naar lieveyoshe@yahoo.com. “

    Goatse bij de hand iemand?

  6. En het commentaar van Wouter Bos: “Nou ja, eh, kijk…..je moet natuurlijk niet vergeten….”

    Grappig toch weer hoe het maar niet wil lukken een Wildersloze Week te krijgen in Nederland.

  7. Ehhh ja Robbie, dat staat aan de bovenkant van dat doosje…. niet alleen half aan de zijkant…
    Die schuifbalk ook…

  8. Tjonge emigrant@16:44, dan was het zeker niet zo erg….
    Dat hele vergassen van die joden die door de joodse raad waren geselecteerd is dan zeker ook niet zo erg /driedubbelegodwinpunten

    Tja, Jantje M en Geert W vissen voor een groot deel in dezelfde vijver, de ontevreden blanke laagopgeleide medemens, en dus kun je hiermee scoren.
    Vind Marijnissen’s visie toch wel een stuk sympathieker hoor, van hem mag je tenminste zelf weten of je je nationaliteit opgeeft.
    Dat die Pvda’ers het vervolgens niet doen komt hem dan wel weer goed uit.

  9. Helaas vrees ik dat Hansvm een punt heeft. Ik zelf vind niet dat Wilders gelijk heeft, maar ‘de publieke opinie’ wel, en waarom sluit de SP zich zo laat pas aan?

  10. Hansvm rot op en neem je vriendje Richard de Mos mee, ik vind het jammer dat je vriendje niet in de tweede kamer zit want nu geeft ‘ie les aan kleine kinderen en richt ‘ie dus waarschijnlijk meer schade aan..

    Oh ja, ik denk trouwens dat je verdwaald bent, je had toen je de internets binnenkwam gelijk rechtsaf moeten slaan, je weettoch -edet-, hoeiboei, dus keren bij de rotonde en alsmaar rechtdoor.

  11. Mensen uit het middenkader zijn de meest incompetente losers ooit, en mogen allemaal stuk voor stuk afsterven. Schoppen naar onder, likken naar boven.

  12. Hansvm, godvergeten cholerlijer die je er bent. Tyfushoer een eind terug dat internetloze hok van je in waar je jarenlang hebt gezeten, kanloze amoebe.

    Pedo.

  13. Geert W. is niet OK! (en, for the record, Weekend ook niet ;-)) Maar gelukkig wordt er in dit geval snel een punt gemaakt van het op vasis van veronderstelde morele superioriteit doodslaan van een discussie. Deze discussie hier werd in het parlement gewoon doodgezwegen, volgens mij om geen enkele andere reden dan omdat Wilders ermee is begonnen. De politieke partijen waren van oordeel dat omdat zij allemaal vonden dat W. een non-item aanroerde, dat ook echt zo was.

    Inmiddels horen we dat “de samenleving” daar iets anders van vindt. Daarop gaan de politici dan alsnog de inhoudelijke discussie aan. Plusje voor die ontwikkeling. Vette MIN voor het feit dat dat nu niet in het parlement is gebeurd.

  14. Dankzij Hans envervolgens de links op de site van zijn vriend kom je wel weer de leukste dingen tegen, deze Hyves mevrouw bijvoorbeeld. Op de foto met het idool en Passies: Lezen en de pc en natuurlijk mijn man, Films: paranormaal, Reizen: cultureel aantrekkelijke landen…

  15. Krabbel van Hansvm :

    Hallo Geert Wilders Fan ! De nr 10 van de lijst Richard de Mos haalde net niet de 2e kamer ! Ben nu bezig zijn website te promoten help je mee ?

    Hij komt er wel eerlijk voor uit dat ie een spamhoer is.

  16. Een South American Pie, inderdaad. Ik zit met smart te wachten op zijn terugkomst, want ik heb nog een krat bier van hem tegoed.

  17. ‘Rationeel heeft Wilders gelijk’.

    In de islam bestaat er dan ook geen rationeel gelijk. Een slavendrijver met baard schreef een boek waarin duidelijk staat wat wel en wat niet waar is. Daar heb je de ratio helemaal niet bij nodig.

  18. Rationeel heb ik ook gelijk als ik zeg dat alle bejaarden verzuipen de vergrijzing oplost.

  19. Dus gevoelsmatig mag je een parlementarier niet dwingen te kiezen voor een paspoort?

    Moetje in Turkije eens roepen. In Marokko is het verboden zelfs, en wij gaan nu gevoelsmatig het optreden van Wilders afkeuren, terwijl hij weliswaar gelijk heeft, maar slechts rationeel…

  20. Het is niet zo dat je een parlementarier niet mag dwingen te kiezen voor een paspoort, ik zit alleen geen reden om dat ook te doen. Dat Turkije en Marokko dat wel doen zal me aan m’n bruine reet roesten. De argumenten van Wilders zijn er helemaal niet op gericht eventueel mogelijke staatskundige en diplomatieke oneffenheden die een dubbel paspoort met zich meebrengt op te lossen, maar om de weg vrij te maken voor een algeheel verbod op Marokkanen. Dat weegt niet op tegen die theoretische tegenstrijdigheden die men pleegt aan te halen. Ik zal niet ontkennen dat die er zijn.

  21. Het blijft een onderbuik-gevoel-discussie waar Wilders handig gebruik van maakt. En wat niet op de markt is, dat wordt wel door hem geschapen.
    Voorlopig zijn het losse vlodders maar wel met groeiende aanhang. Een ander kaliber dan Pim Fortuyn of Theo van Gogh, maar ik ben onderhand wel een beetje Wilders-moe.
    Een tsunami van Mozart-kapsels lijkt me het laatste waar dit land op zit te wachten.

  22. Een ander kaliber dan Pim Fortuyn of Theo van Gogh

    Wat Van Gogh er mee te maken heeft ontgaat me volkomen Roel.

  23. Dubbele nationaliteiten bestaan al zolang er nationaliteiten bestaan. Laat je nou alsjeblieft niet meeslepen in de massa-hysterie van die man met die brillo-spons op zijn hoofd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.