Widlers moet Dood

De actie van Doekle Terpstra (de gristelijke ex-vakbondsman en nu voorzitter van de HBO raad en waker van alles dat links-gristelijk is) om Wilders de politiek uit te krijgen (stop de verWildering) trekt niet alleen BN-ers (tjek ook vooral de uitzending van pauw en Witteman, waarin Doekle met heel veel woorden heel weinig zegt en waar zowel Harry van Bommel, als Herman van Veen als Paul Witteman de vloer met hem aanvegen), maar ook analfabeten. In Gouda hebben ze leuzen als

…Widlers moet dood…

(groot formaat) en

…Widlers moet dood

(waar bij de laatste net nog even een “s” er tussen is gepropt) op het schoolplein van de Jan Ligthartschool geschreven. Onder het bordje “het schoolplein is voor iedereen, respecteer elkaar en discrimineer niet” hebben de kneuzen ook nog een paar hakenkruizen gekalkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.