Anton Rekers heeft een Tekort

Hoezee, altijd leuk om fanmail te krijgen. Deze keer van de brommobiel rijdende, van 20.000 euro (bruto) per jaar levende, gepensioneerde, sexueel gefrustreerde, multi reageerder Anton Rekers.

…Hallo Reetje,
Je lijkt me er een die een kamerplant laat verdorren. Nu is niemand op onze aardkloot vrij van onverschilligheid jegens de ander maar het ontgaat je dat een plant licht nodig heeft,goede mest en water. Als je dat de plant niet geeft dan zegt men van je: Hij houdt niet van planten en gaat daarom zijn eigen dood tegemoet ! Met de kamerplant bedoel ik natuurlijk de ander die om aandacht en wat vriendelijkheid van je verwacht……maar niet krijgt.
Dit moet wel tot je eigen dood (kwellende eenzaamheid) leiden want je zal
op jouw beurt tekort worden gedaan omdat je niks wist te geven.
Groeten van Anton…

(zie de mailscreendump voor het beste effect). volgens Anton ga ik dus dood, omdat ik te onverschillig ben jegens anderen. En aangezien we hier op de Retecool allemaal zo onverschillig als de pest zijn, gaan we binnenkort dus allemaal dood. Niet door de wind, maar door onverschilligheid. Mocht u nog meer van en over Anton Rekers vinden, dan kunt u dat uiteraard kwijt in de reacties, want wij zijn de onverschilligen die niets weten te geven en dood gaan aan kwellende eenzaamheid.

40 thoughts on “Anton Rekers heeft een Tekort”

 1. reet, je geeft genoeg hoor, zorg alleen dat je wat meer neemt :-))
  die rekers is gewoon een seniele lutser met mailachtergrondjes. waarschijnlijk ook nog met geluid. hahahaha

 2. Ook ik had twee telfoons besteld via de bon in Kampioen van Maart. Ik heb ook 1 nokia geleverd gekregen die voor mijn dochter. Die van mijn man is nog steeds niet geleverd.Wel werd op 8 Aug. eeb bedrag van 121. euro afgeboekt,Sinds die tijd zijn we al aan het bellen en e-mailen maar niets helpt.Je hangt vanaf de 20e beller aan de lijn en word er bij de 2e of 3e beller gewoon afgegooid.Kun je weer opnieuw beginnen.Dan heb je al 45 min. aan de lijn gehangen. Dit gebeurt dan ook niet 1 keer maar 5 keer achter elkaar.Hier word goud aan verdiend door TMG.Mijn e-mails worden inmiddels niet meer beantwoord, in het begin nog wel.Er werd in vermeld dat er een achterstand was, dus een achterstand van nu zo’n 9 maand.Als je eindelijk een medewerker spreekt staat de Nokia telefoon volgens hen op “uit” en word er gezegd dat hij binnen 10 dagen bezorgd zal worden.Als je je geld terugvraagd wordt er gezegd dat ik als ik de telefoon retourneer ook mijn geld terug krijg. Maar als hij dan niet eens bezorgd word is dit niet eens mogelijk dus ben je je geld kwijt.Heb hen nu vermeld dat ik Radar heb ingeschakeld maar krijg nu geen antwoord meer, Door al dat bellen heb je nog een hoge telefoon rekening, die mogen ze dan wel eens vergoeden.

  Ik ben het nu goed zat en hoop dat er eindelijk eens wat gedaan wordt Het is pure oplichterij.

  Dus.

 3. Nu wordt het interessanter.. zou dit zijn dochter zijn?

  Pure speculatie, naar aanleiding van de Geheimen van Griekse Mannen.

 4. Ik heb geloof ik gemist aan de hand waarvan Anton het nodig vond je deze blijde boodschap te verkondigen?

 5. *zet Hazes in*

  “In een discotheek
  Zat in van de week
  En ik voelde mij daar zo alleen.
  En ik had slechts een brief voor me moehoeder
  Die hoog in de hemel is
  Heb je even voor mij
  Maak wat tijd voor me vrij
  Ieder uur van de dag
  Denk ik steeds aan jouw lach
  Alleen jij maakt me blij.”

 6. Je lijkt me er een die een kamerplant laat verdorren.

  Dit lijkt toch de kern van de boodschap te zijn. Wellicht kun je binnenkort iemand van het KBF (Kamerplanten Bevrijdings Front) achter de struiken vinden. (Als die tenminste niet ook verdord zijn.)

 7. Reet, volgens mij bedoelt Anton dat jij hem niet de positieve aandacht geeft die hij verdient… Dus Anton gaat dood, en jij gaat ook dood omdat je er niet mee zou kunnen leven dat Anton dood is gegaan vanwege jouw onverschilligheid..

  Ik snap er nog steeds geen !#%$ van ๐Ÿ˜€

 8. Dat weet ik niet, maar één ding is wel zeker: ik moet die homo’s en hun vriendjes/vriendinnetjes niet zo geloof ik, wat een gezeik en gezanik zeg.

 9. Zucht…, was ik maar onverschillig.

  Maar.., ik heb nu pillen en het schijnt dat je daar gruwelijk onverschillig van wordt.

  Overigens waar heeft dit betrekking op? Anton en Reet zijn bekenden van elkaar?

  Wel ontzettend leuke template! Dat dan weer wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.