Retecool belservice

Welkom bij de Retecool Belservice. U bent eenzaam, heeft ergens last van, een vraag, of wilt gewoon eens een keertje iemand aan de telefoon hebben? Dan is de Retecool Belservice echt iets voor u. Het werkt als volgt. Bel met ons callcenter 084-8381356, spreek uw naam in en uw telefoonnummer en zeg vooral niet waarom u belt. Met een beetje mazzel komt uw gesprek hier op de voorpagina van Retecool en wordt u vanzelf teruggebeld. Oftewel, Lubbers wil teruggebeld worden, wie doet hem dat plezier?
Update: Niet echt een update over de Retecool Belservice, maar wel over Retecool Stemadvies b.v. Vergeet u niet vandaag ook weer te stemmen voor Gradje als Persoon van het Jaar.

34 thoughts on “Retecool belservice”

  1. Of mag Gradje dood? Of gewoon weer terug naar zijn inteeltfamilie, die dan weer (helaasch) nageslacht bij elkaar neukt en zo. Maar alles beter dan Gradjes die hier gaan reaguren.

  2. Heeft er nou al iemand gebeld met

    “Heeeeeee hallo, toppie joppie ik doe iets in de marketing of iets anders snels en weetjewelweetjeniet bel mij even terug, joep doei en de mazzel en alvastbedankt-eej yo!
    Uitste-kend geregeld zo gosert, fijne vent!
    We bellen. Yo.
    Hmm? Jaaaa moeten we dóen!
    Spreken we af.
    Moeten we écht doen.
    Doen we.
    Is goed.
    Is goed.
    Iiiis goeoeoed.
    Joe! Doei….”

  3. Ddat was ik.. Paranoia als ik ben, geloof ik niet in telefoonnummers en dat ze bestaan.. Was u dat ook?

Leave a Reply

Your email address will not be published.