Foto Fuck Vrijdag 27/04

Het is weer Foto $%*@ Vrijdag. Printen op toast, Bakken met Jezus, er is schijnbaar een revolutie gaande in de kookwereld. Vooral op religieus gebied. Aangezien het alweer bijna vrijdag is, gaan we hier maar eens een Foto %?$* Vrijdag aan wagen. De opdracht: Foto *@*$ nog meer keukengerei op basis van het geloof. De Petrusspatel, de Judaspers, de Mohammedmixer, de Boehddawok. Leef u uit! Je FFV uploaden is doodsimpel. Ga naar de Foto @#%* Vrijdag pagina van vandaag, ga naar het uploadformuliertje onderaan, selecteer je Foto ?%!* en ram op knallen. Let op dat je niet groter gaat dan 1280 bij 1280 pixels (kleiner mag, maar houd rekening met de breedte waarop je %!@? in eerste instantie wordt getoond: 460 pixels). Hou je ook aan de 250KB max. voor je bestand. Lullen doen we nu niet meer in een forumtopic, maar gewoon hier onderaan en het reeten spreekt voor zich. Deze keer gaat u weer als vanouds aan de drank, want de beste drie Foto Fuckers krijgen namelijk weer een fles Booze uit de Underground Liquor Store waar dan de betreffende Foto #$?* op het etiket wordt geplaatst. Voor nu: (Ladies and) Gentlemen, start your photoshop engines!

57 thoughts on “Foto Fuck Vrijdag 27/04”

 1. Maar maar 6 inzenders tot nu toe…
  Nou ja, de vrijdag is nog jong…

 2. @Vampiric Jesus: ik heb gewoon de hele afbeelding verkleind en opnieuw opgeslagen, maar zoals je ziet levert dat wel letterlijk behoorlijk kleine gifjes op…

 3. Een meta-font??
  Ik heb thuis nog wel ergens een CDtje met 1001 fonts ofzo, maar daar kan ik vanavond dus pas naar kijken.

 4. Trouwens, lijmtang, heb je dat laatste onderwerp ook in de hotdog variant? πŸ˜‰

 5. Zo hoort het, spaggethi monster bijmaken, anders zijn die piraten er na één avond al doorheen.

 6. Lachen, zowel op Tinypic als Imagevenue worden foto’s van de paus d’r automagisch afgeflikkert.. zouden ze daar een leuk algoritme hebben?

 7. PIMPOL @ allen! Zitten weer erg leuke ideeën tussen én hele knappe fucks. Mijn diepe repsect!

  (PIMPOL: Pissing In My Pants Of Laughter)

 8. Als atheist heb ik moeite met het aanroepen van supernatural beings, dus bezig ik liever termen als OTG en OHG (oh, hun god). In het bijzijn van grisstenen kan ik me bedienen van OUG.

Leave a Reply

Your email address will not be published.