Geert Marijnissen

Haha, die Jan Marijnissen toch. Waar enkele weken geleden zo ongeveer het hele kabinet en de tweede kamer (behalve de 9 zetels van de PVV) over Geert Wilders heen vielen vanwege zijn probleem met twee paspoorten voor bewindslieden, zegt Jan Marijnissen inmiddels precies hetzelfde: mensen die zo’n belangrijke taak in Nederland vervullen moeten hun tweede, buitenlandse paspoort opgeven…”. Dat hij daar eerder niet mee kwam, was omdat, zoals hij zelf zegt: “…ik niet in het kamp van Wilders en de VVD wil zitten…” Dat kan nog leuk worden, want de PVV en de SP staan nog steeds onveranderd op winst.

115 thoughts on “Geert Marijnissen”

  1. Lees net in de NRC dat ook in de Marokkaanse gemeenschap de adviesfunctie van Arib aan de koning van Marokko wat minder wordt gewaardeerd.

    Je zou bijna gaan denken..

  2. Het is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen dat de SP nu in eens met dit standpunt naar buiten komt. Ik ben erg benieuwd naar de uitleg die daar aan gegeven gaat worden.

  3. Evengoed is het een ontwikkeling die er al een tijdje aan zat te komen. De Fortuijn-standpunten zijn ook langzaam doorgedrongen in de opvattingen van de andere partijen. Het gaat nu allemaal alleen nóg wat sneller.

  4. De SP lijkt wat dat betreft nog wel erg veel op de CPN van vroeger: wat de Grote Leider zegt is waar, niet zozeer omdat de leider de doctrine van de partij als enige op de juiste manier uitlegt, als wel omdat hij de doctrine van de Partij belichaamt in hoogst eigen persoon. Dat is ook de reden waarom Maorijnissen een soort van dynastie aan het stichten is (dwz zijn familie aan het positioneren is).

    Alleen Agnes Kant spreekt dat keihard tegen, en hoe harder ze het tegenspreekt hoe meer ik het geloof.

  5. Nou volgens mij geloof je wel vaker iets wat niet echt waar is, als ik je reacties zo belees.

    Maar dat hebben wel meer mensen die de Telegraaf lezen.

  6. Aha. Hee, nee ik lees de Telegraaf niet. Maar ik ken wel iemand die politiek actief was voor de SP, en die zeer goed werd geschoold in de hele business. Wat trouwens wel te prijzen is, want zo weet je als kiezer tenminste wat je krijgt.

    Ik sta heus niet negatief tegenover de SP en ik misgun ze hun succes ook helemaal niet. Daarnaast waardeer ik hun kritische houding ook heel erg. Maar ben ik dan een Telegraaf-lezer als ik iets zeg over de nadrukkelijke manier waarop de familie Marijnissen de partij beïnvloedt?

    Kom nou zeg!

  7. Volgens mij was het de SP die zich vroeger verzette tegen import van gastarbeiders. Maar de VVDers hadden ze nodig. Klopt dat? Bronnen, iemand?

    Ik zag in Amsterdamse metro een poster: “integreren betekent meedoen”. Alsof het niet over de segregatie gaat. Londsdale jongeren doen evengoed niet mee met de dominante cultuur in Nederland, maar op hun wordt geen integratieprogramma losgelaten.

    *zoekt ondertussen uit of je je hond een tweede paspoort kunt geven*

  8. @sacamano Je vergeet mischien dat marijnissen elke keer door de partijleden opnieuw tot politiek leider gekozen wordt. Het is zeker waar dat hij een zeer krachtige persoonlijkheid binnen de partij is maar als de meerderheid niet meer achter hem staat is hij zo exit hoor. Democratie as usual als je het mij vraagt.

  9. En weer on-topic: dat Wilders iets roept wil niet zeggen dat je er niet over mag discussiëren of het met hem eens mag zijn. Maar een beetje draaikonterij mag J.M. wel toegerekend worden, als hij zijn standpunt voor zich houdt alleen maar omdat iemand met wie hij het niet eens is hetzelfde van mening is.

  10. Het is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen dat de SP nu in eens met dit standpunt naar buiten komt. Ik ben erg benieuwd naar de uitleg die daar aan gegeven gaat worden.
    lulde 24hourPleasureMan op 31-03-2007 13:01:33

    Heel simpel, Maorijnissen wil gewoon graag stemmen scoren. Een simpelere draai kun je er niet aan geven.

  11. Ik ken de SP niet van binnenuit dus misschien heb je wel gelijk, 24hourPleasureMan.

  12. Ik ben trouwens benieuwd naar zijn persoonlijke commentaar hierover, voordat ik afga op een verslaggever van de Telegraaf.

    Tot die tijd zegt het mij helemaal niks.

  13. Dat zou een heel goede grap zijn Rno, maar gezien de laatste politieke onstabiele jaren zou het wel eens heel goed kunnen zijn dat het geen grapje is. *zucht*

  14. HAHA , reet heeft weer de krant gelezen, tieperdetiep en klaar voor de dag.
    Welk een media tiet zal ik eens aan gaan trekken
    u mag hier uw lollige comments plempen, dat heerscht de pan uit.

    Integreren dienen de gasten te doen,die mogen blijven omdat de familie nederland dat heeft beslist , een turk trouwt met een turk,
    een marrokaan met een marrokaan en een joodse met een, etc , etc.
    Ze gaan hun gang maar. lang leve de non melting pot.
    Wat is de waarde van een nederlands paspoort tegenwoodig ?,
    ik ben er al lang niet meer trots op.er zijn betere op de markt tegenwoordig.

    Kom d’r maar in Horror, kan de chatroom weer open,

  15. @Behanger: honden met meerdere paspoorten hebben dubbele loyaliteiten en dienen te worden gemuilkorfd! Net als buitenlanders, voordat ze onze kinderen gaan bijten.

  16. sorry guys maar ik moet weer verder, heb namelijk nu alweer 4 kostbare minuten verloren die ik nooit meer terug krijg.

  17. hahahahaha, daar sta je dan met je politiek correcte witte wijken gewauwel. Ook de Grote Leider begint het te snappen.

  18. neon stop die buis maar in die trut hol van hiero.
    als reet zijn mail leest kan hij lezen dat ik een perm ban wil,
    ik kom en ga wanneer ik dat wens. schijt aan den mensch.

    Voor de rest trek maar door wat je wilt daar is dat systeem voor.
    anoniem minnen. ies socialisties. de meerderheid beslist.

    Have a nice day

  19. De enige reden die reet volgens mij ooit aangegrepen heeft om te bannen (zolang ik hier reaguur iig) is etteren/spammen dingen waardoor de werking van retecool belemmerd wordt. Zelfs Harry Holland kon gewoon lekker zijn rechter-arm-stijfheid-gangetje gaan.

    *mijmert*

  20. Marijntje in topvorm, overal tegen schreeuwen en dan vooral de dingen waar je mogelijk inpopulair mee wordt afkeuren, ook al is dat je feitelijke positie. Want ja waarom 1 paspoort als je loyaliteit geen argument vind. Kortom weer mooi uit de nek gelult Marijntje. Klasse.

  21. Gelul in de marge, dat dubbele paspoort. Als we dat soort nutteloze feitjes al problemen gaan noemen zijn we nog wel even bezig. Maar het zal me verder jeuken wat Marijnissen vindt, en al helemaal wat de Telegraaf daar over schrijft.

    Waar het trouwens meer om ging was de manier waarop Wilders met gestrekt been inkomt door een loyaliteitsprobleem te suggereren en daar een keiharde motie van wantrouwen aan vast te knopen. Is Marijnissen daar ook over aan de tand gevoeld?

  22. @Sha-baz

    Iets heel anders. Hoe vindt u dat de Kamer met Wilders en zijn PVV omgaat?
    „Wilders houdt dit niet vol. Hij is zich aan het overschreeuwen, een weg ingeslagen waar-ie bijna niet meer uit terugkan. Als je in een debat over dubbele nationaliteiten mensen over wie je nota bene zelf zegt dat ze een voorbeeld zijn van integratie zo schoffeert als hij gedaan heeft met de twee staatssecretarissen Albayrak (Justitie, red.) en Aboutaleb (Sociale Zaken, red.) en later met het PvdA-Kamerlid Arib – zeer op de persoon, hij heeft er plezier in dat te doen – dan zegt dat iets over de man en zijn ideeën.”
    […]
    Als u me nou vraagt, wat heeft uw voorkeur, dan zeg ik: ik vind het beter dat mensen kiezen. Maar het is vrijblijvend. Mensen mogen zelf bepalen. De loyaliteitsdiscussie staat hier los van.”

    Volledige interview

  23. Het zijn misschien nutteloze feitjes Sha-Baz, maar desalniettemin vind ik het een zorgwekkende ontwikkeling. Jij bent misschien dan wel in staat om de suggestie van een loyaliteitsprobleem te doorzien, maar ja, jij hebt ook altijd gelijk. Ik zou ze niet graag de kost willen geven die het niet kunnen doorzien en die zich nu gesterkt voelen door de uitspraken van Marijnissen: “Zie je wel, heb Geert toch gelijk, Jan zegt het ook!”. Bovendien lijkt dit zich alleen te concentreren op mensen met een dubbel paspoort uit Marokko of Turkije, en niet op mensen die een dubbel paspoort hebben uit een westers land.

    Ik ben het met je eens dat het me jeukt wat Marijnissen vindt, maar het electoraat wat achter Mao aanloopt jeukt me niet. Laat staan het lezerspubliek van de Telegraaf.

  24. “Marijntje in topvorm, overal tegen schreeuwen en dan vooral de dingen waar je mogelijk inpopulair mee wordt afkeuren, ook al is dat je feitelijke positie. Want ja waarom 1 paspoort als je loyaliteit geen argument vind. Kortom weer mooi uit de nek gelult Marijntje. Klasse.”

    grappig, marijnissens verhaal was en stuk genuanceerder dan deze reactie…

    (wilde eigenlijk even het volledige interview posten, zou wel fijn zijn als de originele post daar ook even aan gerefereerd had tussen het MARIJNISSEN REACTIONAIR! MARIJNISSEN REACTIONAIR! geschreeuw door, maar is gelukkig al gebeurt)

  25. Sinds wanneer nemen we de kwaliteitskrant Telegraaf serieus hier? Tuurlijk, het is makkelijk één zin uit een interview te pakken en daar iemand helemaal op af te branden, maar lees eerst ff goed wat er helemaal staat. Nu weet ik ook wel dat we dat van de gemiddelde Telegraaf-lezer niet mogen verwachten. Dat zijn veelal huisvrouwen die nog steeds wakker liggen van het megaprobleem welk maandverband het best blijft plakken en pubertjes die nét hebben ontdekt dat Clearasil niet werkt en nog niet zo ver zijn dat ze snappen dat je van het uitknijpen van puisten littekens krijgt.
    Kortom, de upperclass als het gaat om het verstandloos meebrullen met een meute.
    Maar hier op RC zit toch wel wat meer ontwikkeling?

  26. Ja goefer waarom heeft niemand mij dat dan verteld? Sjezus…zit k hier serieus na te denken over een belangrijke topic (dacht ik) is het gewoon dom gelul-weekend! OK rechtse rakkers, go your gang! πŸ™‚

  27. En laten we Marijnissen vooral nog ff kwalijk nemen dat hij pakweg tig jaar geleden ( in een tijd dat er geen negatieve verhalen uit China lekte!) meende dat Mao misschien wel OK was.
    Sjezusssssssss ik leer mijn kat nu dat ze geen MAO meer mag zeggen want dat wordt je tot je dood toe kwalijk genomen. Het arrogante beest weigert nog steeds WOEF te zeggen. πŸ™

  28. Lezen wat er helemaal staat? Ik ga toch echt dat interview niet lezen hoor. Oppositiepartijen hebben het niet voor het zeggen dus wat die roepen is niet relevant. Ze kunnen hooguit hun partijtje zitten te verkopen. En wat een Jan M. vindt van een Geert W. of andersom zal me een rotzorg zijn. Irrelevant Haags gedoe.

  29. @asdf &hellie, ik deed het graag hoor dat beknopt samenvatten.
    Waar rutte volgens hem opportunist is met zijn timing, zou je dat dus ook van dit interview kunnen denken. Want net als Sha-baz snap ik niet waarom dit gedoe over wel of niet paspoorten hiermee weer verder moet sudderen.. Niet reactionair per se, maar wel opportunitisch reactionair.

    Overigens hoop ik wel dat Plasterk meewerkt aan die oorlogsonderzoeken, maar dat terzijde.

  30. Je mag hier dus niet zeggen wat je vindt. Reet en consorten bepalen wat gezegd mag worden en anders wordt je “doorgetrokken”. Dictatoriaal. Kleine kleffe gemeenschap die bepaalt wat er wel en niet mag op een blog en volop kankert op de nederlandse overheid die niet deugt. Reet, je doet hetzelfde. reet, je dicteert. Reet, je doet met je doortrekken precies wat een dictator doet. Lekker makkelijk. Wat je niet zint trek je door. Doet me denken aan een boek dat ik lees over Simon Wiesenthal. Vindt je dat niet prettig? Dacht ik al. OK. trek maar door.

  31. @asdf, de genuanceerde mening klinkt wel aardig.
    “Wat is dan het voordeel van kiezen? Dat je kiest zeg maar.” Juist, net zoals zeg maar niet hoeven te kiezen het voordeel heeft dat je niet hoeft te kiezen.

    Zeg maar het vrijblijvende alternatief. En dat een genuanceerde mening met gradaties van beter en slechter dus eigenlijk ook beter en slechter is of minder. Zeg maar ook een keuze blijft. Maar je als voorbeeldfunktie toch eigenlijk wel voor het betere moet kiezen. En dat mag dan niet lijken, hoewel dat eigenlijk wel is op het punt van de andere partij. Maar met nuance moet je denken dat het iets anders is.

  32. LOL @ de achtergrondinfo die niet in het nieuws kwam

    Het is toch een schande, hè Hans, hoe het met ons landje eraan toe gaat. Niet? Gelukkig zijn er nog mensen als Richard binnen onze samenleving! Hij heeft immers al 9 vrienden op Hyves!

  33. Geeft dit nieuw politieke fenomeen ook feedback of blijven we spammen?
    Ik kan uw site nl. niet goed lezen:

    Wat zijn bv. uw gevoelens aangaande het niet-heidenen vraagstuk?

  34. Hallo? Hallo? Hallo?
    Als je niet snel reaguurt bel ik je wakker hoor!
    Ik heb een aantal staatsbelangrijke discussies met je te voeren.

  35. “Want net als Sha-baz snap ik niet waarom dit gedoe over wel of niet paspoorten hiermee weer verder moet sudderen..”

    Ben ik het opzich wel mee eens, hij acht het allemaal erg vrijblijvend (hoeveel nationaliteiten men je er op na houdt), dan is het niet gelukkig om er als fractievoorzitter van de 4e partij van Nederland het er in een interview uitgebreid over te hebben. Maar goed, ook geen doodszonde wat mij betreft, er wordt expliciet naar gevraagt, dan heb je twee keuzes, er om heen dansen waar eigenlijk ook niemand blij van wordt, of jou genuanceerde mening als belnagrijk politiek figuur geven… Dat mensen dat dan als steunbetuiging aan Wilders opvatten is verder niet Jan M.’s zaak.

    “Wat is dan het voordeel van kiezen? Dat je kiest zeg maar.”

    Is inderdaad niet de beste zin uit het interview. Je kan natuurlijk wel gaan bedenken wat hij waarschijnlijk bedoelt hier (op basis van wat hij verder zegt)… poging; veel nederlandse allochtonen leven erg tussen twee landen in, dat is niet persee positief voor de samenleving en de mensen zelf (zie culturele spanningen van de laatste jaren), aangezien die mensen “hier” wonen en niet “daar” zou het een goed idee kunnen zijn om de tweeslachte levensstijl losser te laten en meer voor het nederlands leven te kiezen (klompen, boerenkool, hoeren en 1 paspoort)… minder culturele verschillen =minder culturele spanningen hoop je dan. Dit is echter een persoonlijke keuze en waar de overheid geen druk op hoort uit te oefenen, dat zou kwalijk zijn (dat hij dit vindt maakt hij wat mij betreft meer dan genoeg duidelijk).

    Maar goed, dat had onze Jan wel even kunnen zeggen…

    Verder, sorry dat parst niet, sarcasme komt over, het punt niet.

    Dat sargasso stuk is daarentegen goed waardeloos…

    Eric zegt: “Zijn woordvoerder heeft al heel hard geroepen dat Marijnissen Albayrak niet heeft opgeroepen haar Turkse paspoort op te geven, maar kunt u er iets anders in lezen? Ik niet.”

    Ik wel. Marijnissen denkt dat het een goed idee zou zijn als Albayrak haar Turks-paspoort zou opgeven, maar denkt dat het niet fair is daar druk achter te zetten aangezien hij heel goed snapt dat het ten eerste wettelijk prima in orde is zoals het nu is, en hij het ten tweede denkt dat het niet zijn plaats is dit soort oproepen op een dwingende toon te doen. Mensen die dit wel doen valt hij expliciet af. (dit impliceert hij meerdere keren bijna letterlijk, ik snap niet waarom Eric dat niet zo kan lezen…)

    Verder is dit wat mij betreft een prima standpunt… Analoog: Ik vind het een goed idee als de telegraaf stopt met het produceren van die kutkrant, maar denk dat het wettelijk gezien geen probleem is dat ze een krant maken en denk dat het gezien de persvrijheid niet mijn plaats (of die van de politiek) is hier dwingende oproepen over te doen.

    Eric zegt: “”Een dubbele nationaliteit voor bewindslieden kan niet omwille van “de beeldvorming”.”

    “Kan niet” is wat mij betreft een totale verdraaiing, wat ik lees is, “kan wel, maar ik denk dat het positiever zou als ze het zou opgeven”… Waar haalt eric dat “kan niet” in godsnaam vandaan, ik lees het nergens in dat interview…

    Eric zegt: “Want Marijnissen zegt niet dat Albayrak en Aboutaleb volgens de Grondwet het *recht* hebben om bestuursfuncties te vervullen zoals iedere Nederlander.”

    Waarom zou hij dat moeten melden? Lijkt me een vaststaand feit. En hij beweert geenszins het tegendeel…

    Eric zegt: “Nee, het opgeven van de dubbele nationaliteit is per definitie een “dikke extra plus”. Waarom, Jan Marijnissen? Hij bevestigt het beeld dat Wilders eerder opriep, namelijk dat je mensen met een tweede nationaliteit minder kunt vertrouwen dan anderen.”

    Zou tof zijn als Eric uit zou leggen waar hij dit nou weer vandaan haalt, het woord “vertrouwen” komt niet in het interview voor.

    Eric zegt: “[Marijnissen] was blijkbaar van mening dat de tijd was gekomen om alsnog de standpunten van Wilders te omhelzen. “

    Tsja… Eric en veel veel reaguurders hier houden niet van Rode Jantje en lezen heel veel dingen in het interview die er niet staan. Natuurlijk kunnen ze zomaar per ongeluk gelijk hebben en is dit helemaal niet Jans oprechte mening maar is hij opzoek naar electoraat in de Wilders-hoek zonder mij als niet-xenofobe SP stemmer af te schrikken… maar in dit artikel staat dat niet… dit was een genuanceerde mening waar best wat op af te dingen is, maar niet dat Marijnissen en Wilders samen optreken tegen “de allochtonen” om kiezers te winnen . Dan toch op onderbuikgevoel dat soort dingen gaan roepen is vrij slap…

    Lijkt me genoeg langdraadig gezever voor vandaag, volgend jaar post ik vast weer eens :p

  36. Blijkbaar is Eric de schrijver van het stuk op sargasso waar Chocotoffert naar linkt en van zegt “eigenlijk verwoord Eric het wel mooi”…

  37. Aha, okee, onze FF faalde ons even.
    Mooi dan, nog meer letters en ik alles het op dit late uur allemaal nog een keer gaan lezen om het in het juiste perspectief te krijgen.
    En dat alles terwijl het hier mogelijk om een 1 aprilgrap gaat.
    Je wordt weer bedankt.

  38. 24 hour pleasure man shot the #@* up . ik zit hier met mijn reet al een tijdje geleuv ik
    er zijn er wel meer gebanned of erom gevraagt hebben.
    als er iets de toko afremt is het die kud reclames wel.
    Wat jij vind boeit me dus niet.
    Tevens hadden er al een heleboel een ban moeten hebben gehad,
    donald Kwak als pracht voorbeeld pie als tweede.
    de kinderlijke regulatie werkt niet. de reclamehoer daareentegen wel.

    Ik wil niet gebanned worden op Reet zijn initatief , ik vraag erom.
    en ik wens niet geïndentificeerd te worden met rechterarm stijfheid of wat dies meer zei.

    mijn kids hebben een een moslim oma, de familie hangt van de buutnlanders aan elkaar van oezbekistan tot in Canada,
    ja ik hou van vrijheids strijders links of rechtsom, ik kies altijd de kleinste die de lul is.
    Dat jij een burgermiep bent kan ík niks aan doen.ga in je vinex tuintje je gamma schutting in de beits zetten.
    Nog meer te zeiken?
    De ban waar ik om vraag is om andere redenen.
    ik ben razend aggressief en heb zin om een hoer als RC te misbruiken,
    dat past niet bij me dus vandaar.
    Die ban van reet komt wel. me don’t worrie.

    Wiesenthal heeft er wel voor gezorgt dat vele van de oude duitse ratten achtervolgt bleven en snel de mossad op visite kregen..
    Helaas te ver doorgeslagen na al het succes. maar dat is een peroonlijke mening.

    *asdf : Dit is echter een persoonlijke keuze en waar de overheid geen druk op hoort uit te oefenen, dat zou kwalijk zijn
    het is ook een kwalijke zaak dat voormamelik de overheid de grootste geldschieter is voor het in stand houden van die cultuur.
    de pasar malams krijgen ook geen subsidie meer.

    Hoi lekker kets how is life in the Tree? last van de umts of niet?

  39. @Gast: …of niet…

    (lees geen sargasso, reageerde hier, krijg reactie terug van iemand met link naar artikel, reageer hier op artikel… wat men op sargasso schrijf sargasso schrijft interesseert me niet zo bar veel… bovendien, als ik daar wil reageren ben ik weer anderhalve eeuw bezig met het lezen van de reacties daar, dat kon ik niet aan op dit late uur echt niet meer aan)

  40. Oja, Hema, laat me je Hans voorstellen, een politice spamaap, uit een umtmast gevallen en doet nu een beetje gek hier.

  41. ja, dat lijken mij ook van die bijtertjes op Sargasso. Terecht dat je je d’r buiten houdt asdf.

  42. Ik wil niet gebanned worden op Reet zijn initatief , ik vraag erom.

    Echt: want?

    (Ik zou je missen)

  43. Morosoof ik schrijf wat ik wil heb je daar problemen mee oke dan is het jou probleem
    Ik doe mijn werk en etc. oke ! griezel

  44. DE SPAMHOER UITHANGEN IS GEEN SCHRIJVEN, OETLUL!

    What’s on my mind: Hoe kan Nederland nog gered worden van de tsunami aan Islam

  45. we hebben hier te maken met iemand met een Associatiediploma voor Middenmanagement. Daar durf ik de sicussie niet mee aan te gaan..

  46. hema ouwe zeikbok. als je nu eens lekker je pilletjes inneemt dan mag je me daarna aanwijzen waar ik je van rechterarm stijfheid beschuldig ja.

  47. @adsf, thx voor de toelichting.

    Eric zet inderdaad woorden aan, interpreteert ze rechtlijniger, maar dat is zijn kritiek ook met name. Genuanceerd zijn is prima maar er valt dus een inconsequente waardering uit op te maken en dat ligt natuurlijk politiek gevoelig. Een waarde geven van “dikke plus” voor mensen die kiezen betekent dus dat andere minder dan een dikke plus krijgen. Dan kun je roepen het vrijblijvend te houden, maar dan is de ondertoon toch niet echt vrij. Zeker als je daarna nog extra waarde zegt te geven voor voorbeeld posities (lees dik dik dik plus). Kortom, zeg dan gewoon hoe je de zaken staan en meld niet dat je het allemaal als gelijk en vrijblijvend beschouwd.

  48. * 24 hour #?!*
    plaats me dan niet in in hetzelfde rijte in 1 zin met rechthandjes druifkut.
    mind your own fokking bizniz ,ik zeik wannneer ik wil zeiken
    wordt je nat moet je maar aan de kant gaan staan.
    ik was niet met jou aan het lullen over een ban oniedan?
    zoals gezegd jouw mening zal me frank boeien. ga godver naar sargasso of web-log.nl als je sophisticated gelul aan de oren wenst te hebben.
    en ik ben niet oud
    ik ben pvd 42 jaar, en doe meer jeugdige dingen dan menig stadshomo hiero.
    ik kan met gemak nog de half pipe in voor een full 360
    ga naar punkconcerten lees nog steeds de DD neuk een DD en rule met multiplayer.
    ga maar weer braaf klappen voor big boss reet,

    Uit wiens hand men eet wiens woord men spreekt ,
    dat kan men dus merken aan de kud posts van RC.
    Broeva haro.

  49. LOL! Fantastisch dat je je op je oude dag nog zo jong voelt hema keep it up. Ik hoop me op mijn 42ste nog net zo te voelen. Ik ben blij dat ik niet IRL ken want je komt de laatste tijd op me over als het type die om het minste of geringste iemand in de kroeg op zijn bek mept als zijn blik je ff niet aanstaat of je bier omgestoten wordt. Ik stond gister nog in Scheveningen (puerto scheveningo) met de local piratas in een vers gekraakte loods van allerhande takkeherrie te genieten en ben nu nog bruised and battered van het stompie stompie, maar wel voldaan. Op zo’n moment begin ik me ook lichamelijk ouder te voelen. tien jaar geleden trok ik dat stukken beter. Als je ook maar een greintje mensenkennis had zou je weten dat je opmerkingen over burgerlijkheid/vinexbewoner kant nog wal raken bij mij. In 1 ding heb je wel gelijk ik woon inderdaad in de stad.

    Als jij alles graag als belediging wil interpreteren doe je best jongen, je hebt er vooral jezelf mee. Chill out en lees iets eens een tweede keer voordat je geheel onterecht begint te ranten ofzo. Ik heb het eerder gezegd maar ik zal het nog even uitleggen dat het bij jou ook doordringt. Harry Holland gebruik ik om te illustreren dat reet geen mensen bant om inhoudelijke reden. maw zelf de meest trieste rechterarmstijfheid is hier geen reden voor een ban laat staan een opgefokte boer die een beetje zit te zeiken over dit weblog. Als je het hier zo kut vind weet je hoe je aan een ban moet komen, gewoon in alle posts lekker je pr0n/auto blogje gaan spammen en dan is het zo gepiept. Toon liever wat ruggegraat, waardigheid, en zelfcontrole en ga gewoon weg als je het allemaal zo kut vindt hier. Je lijkt goedverdoeme wel een junk die de dope haat maar er niet vanaf kan blijven man.

    Dit is overigens de laatste reactie die ik hieraan ga vuilmaken. Dan weet je het alvast. happy ranting πŸ˜›

  50. pay attention jochie:
    ik heb in mijn leven nog nooit een klap uitgedeeld
    noch ontvangen.geen strafblad ,
    1 x een poging tot doodslag aan de broek gehad is geseponeerd.
    heb nog geen pakje boter gestolen in mijn leven.
    Psycholoog raad ik je dus niet aan als job.

    je kunt niet namens RC spreken over wie er een ban heeft. wie denk you wel dat je bent Pie soms?

    harry holland heeft blijkbaar weinig indruk op me gemaakt.
    Ik zal maar geen oude lijk( foto’s) uit de kast halen maar er zijn er wel meerdere ex leden te vinden skatje.
    Als jij in een gekraakt pand zit takkeherrie zit te luisteren wat the fok
    doe jij dan hier kritiekloos de bagger accepteren in de meest commerciële toko van NL?
    (Telegrafischgoebelliaans verplichte kost)
    reet is een mediahoer geworden , dus die volgt iedere hypehyve op zijn eigen Aldi wijze dat is , té laat en te goedkoop, als de kassa maar rinkelt.
    Onze saddlebackrider. jijip jiiehaw.
    voor de dertig duuzendste keer, lees er dan overheen nurft ,
    bemoei je met je eigen zaken. get a second life.
    ik doe niet aan spem, ik wens jullie ja helegaar niet op mjn kud blogje
    en als je ruggegraat wilt zien
    ga je maar naar je spina bifida siëstaclub . livin la vida loca.
    Nep piraatje. als er 1 toko is die reet heeft misbruikt om aan klandizie te komen dat is t dat niet nader te noemen blOch wel.

    ik heb reet een mail gestuurd om een ban ,simple. hij luistert naar zijn klanten.
    doet hij dat niet ( wat in de lijn van der verwachtingen ligt )
    even goede vrienden. I.O.reet big time for dingen die hij en blues in het verleden privé heeft gedaan voor mij, maar dat weet je natuurlijk als insider.

  51. heeeeee ik dacht dat het hier over Geert Marijnissen ging. Die heeft zijn eerste douw dus vandaag alweer binnen. Barstje in het smetteloos witte emaille?

  52. Ik denk dat Sha-baz geen baby’s meer van me wil als ik zeg dat ik het wel eens ben met Marijnissen. Ook ik vind een dubbel paspoort een beetje vreemd: je mag twee keer stemmen, je mag op twee landen appèl doen als je in de problemen zit in het buitenland, enzovoorts. Dan ben je een beetje gelijker dan anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.