Lekker legaal stappen

Hier uw eigen roddelreporter met inside informatie over die andere site die u alleen bij de kapper leest. Want u denkt misschien dat reet aardig wat bizarre stappen te verwerken kreeg, nee, het kan allemaal nog veel erger/beter. Want stel dat je in een enorm suffe 1 april grap trapt maar dan wel de belminuten die het je gekost heeft om te klagen terug wilt zien. Dat is misschien al bizar, maar als niemand je begrijpt en men maar een poging doet een gezonde ouderwetse flamewar op te zetten moet je ook niet verder gaan zeuren natuurlijk. Niet Wilbert Smeets, hij gaat morgen namelijk naar de pliesie in zijn gemeente om aangifte te doen van smaad.

Ja, zomaar mensen beledigen op een forum, het is wat. Houd u vast voor juweeltjes als;

“Ik ben dan dus ook oprecht pissig en ga [ze] nu mailen om de telefoonkosten te vergoeden + de door mij geinvesteerde tijd. Ik ben bijzonder benieuwd wat hun antwoord is.”,

“Maar ik ben erg benieuwd naar de uitleg van SHE, want hij/zij heeft zich zojuist schuldig gemaakt aan laster/smaad, en daar kan ie maar beter een goede uitleg voor hebben.” of natuurlijk

“Nee, het heeft er meer mee te maken dat ik morgen in de gemeente hier een afspraak heb om aangifte te doen en ik fok niet wil belasten met het vrijmaken van de edit-logs.”

Maar misschien is dit allemaal wel de 1 aprilgrap, voor nu kunt u ook hier verder lachen.

39 gedachten over “Lekker legaal stappen”

 1. Jazeker, maar pas nadat ik er een officiele golmember post aan heb gewijd compleet met kinderen tehuur graaiservice ad.
  Wat is het tel. nummer van Fok; ik moet wel wat te declareren hebben natuurlijk.

 2. Ik heb maar een klein stukje gelezen omdat ik van dat forum altijd uitslag krijg. Pubertjes die overal een complot van links in zien tegen hun überheld. En uiteraard zoveel mogelijk topics scoren waarbij je bepaalde bevolkingsgroepen kunt beschuldigen.
  Enfin, dat ff terzijde, omwille van de ontzettende verveling heb ik er een kijkje genomen. En het gaat over drie strontvervelende koters die uitgekotst worden door hun ouders die , heel slim, in plaats van een oppas betálen ervoor kiezen om er poen aan te verdienen om ze te lozen. Right?
  Vet plan… kan niet anders zeggen. Alleen ik mot ze niet, nog geen vijf minuten!

 3. pas maar op kalief, straks gaat ie ook legale stappen tegen jou ondernemen, en je nickname is helegaar niet makkelijk om op te schrijven in z’n aangifte…

 4. Reet ziet zich nu waarschijnlijk genoodzaakt commenten bij deze post onmogelijk te maken, want anders komt de politie straks al die gegevens opvragen en de barricades zijn nog niet helemaal weg bij het HQ.

 5. Hij reageerde wel heel erg overdreven op die grap, want niemand kon die advertentie serieus nemen, alleen HIJ wel, die zo dol is op kinderen. Hij heeft zelfs een 17 jarige chick, en om dat te verdoezelen gaat hij daar hard op in met legale stappen. Typisch pwned gevalletje.

 6. Beste Edje. Dat is me wat, dat fok. Niet veel aan gemist zie ik. Wat een enorme diepgang hebben die internets toch, als je goed zoekt. Erg bedankt voor de vrolijke ochtend.

 7. Damn… dat is pas een goedemorgen. Na jaren lutsen hier eindelijk een rede om me te registreren. Ik sta op retecool!!!!! En het is nieteens webdesign-woensdag.

 8. Zeg Santax, als je al tijden meeleest, weet je wat er ongeveer van je verwacht wordt als je komt commenten. Voorstellen en een foto van je zus. In jouw geval mag dat ook een foto zijn van dat 17-jarige sletje van je.

 9. Lol.

  Nouja, retecool heeft me al voorgesteld. Een foto van mijn zus heb ik bij gebrek aan zus niet. De foto’s van mijn meissie hou ik liever voor me zelf.

 10. Luister, de poltie heb ik geinformeerd omdat er gekkere dingen gebeuren op internet. In dit geval ging het om kinderen. Voor hetzelfde geld had je vandaag gelezen dat er 3 kinderen waren misbruikt/vermoord omdat ma/pa ze uithuurde… Ik moest meteen denken aan die duitser die zich heeft laten opeten. Dat neem je toch ook niet serieus. Maar het bleek achteraf dus wel degelijk serieus te zijn. Tuurlijk had ik zoiets van, sjezus, is dit een geintje ofzo? Maar ik vond/vind het belang van de (niet bestaande, zoals nu blijkt) kinderen zwaarder wegen dan eventueel imago-verlies van mijn kant.

  Verder, de aanklacht wegens, smaad, of beter nog, smaadschrift. Je mag van mij veel vinden. Maar als je zegt dat ik een pedo ben, dan kun je dat maar beter hard maken ook. Want ik ben geen pedo, en die aantijging pik ik dus ook niet. Zeker niet via internet. Zeg het me dan in mijn gezicht. Dan heb je tenmisnte nog een beetje ballen. Ik zit al heul lang op internet, heb veel flamewars meegemaakt, maar bij pedo trek ik de grens. Zeg dat ik een klootzak ben, prima, teken me af op retecool als ‘bizar’ prima. Maar als je me beschuldigt van een misdaad die ik niet heb begaan, trek ik een grens.

 11. OK, als dat is wat je wil dien ik hierbij een verzoek in om je tot officiele retecool bizarre klootzak te laten benoemen.

 12. Ja zeg, nou komt die herrie hier heen. Op vrijdagmiddag nog wel, net voor de berg het dagelijkse wolkendek van haar besneeuwde voorhoofd af laat glijden. Laten we lief zijn voor elkaar. Gezamelijk een biertje happen. Op een goed weekend. Flamewars zijn voor de maandag morgen.

 13. LOL @ Snorlax

  Komt die dwaas/debiel/eikel nu ook hier zijn kruistocht houden. Djiez. Je bent gewoon in een verkeerde grap gestonken. Op zich nog wel te prijzen dat je actie onderneemt omdat je vermoedt dat er echt iets aan de hand is. Als dan blijkt dat je gewoon VOL in een flauwe grap bent gestonken, moet je niet uit verontwaardiging ineens je 3 euro 15 gaan declareren. Accepteren en lekker van je af laten glijden. Net zoals je aangifte van smaad. Dat ga je nooit redden. En dat weet jij ook.
  Heb je trouwens ook bezwaar tegen de term kindervriend?

 14. Het is helemaal niet leuk om iemand anoniem via het internet pedo te noemen.

  Behalve als ze er helemaal van gaan flippen.

  Pedo.

 15. PEDO!!! PEDOO!! PEDOPEDOPEDOPEEEEEDOOOOO!

  Je hebt zelfs een minderjarige vriendin vieze vuile kuthypocriet! STAPHORSTER!
  Bah, bwah. BAH!

 16. En ik wilde net zeggen: “Wat F.Jacobse zegt op 30-03 17:21”. Dat declareren doet ’t ‘m gewoon. Voor de rest boeit het me niet zo, maar vooral ook dat je er zelf een topic over begint en je je afvraagt of het aan jezelf ligt… Dat is echt heel ernstig. Heb je je geld al terug? Lutser.

 17. Jij bent geen Staphorster, Ketsman. Je staat in ieder geval niet in het telefoonboek en ik heb je nog nooit bij de voetbal gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.