Dank!

Naast Mohammed, wil de redactie graag een dankwoord uitbrengen aan: DWDD, John en Willeke, Goatse, Chuck Norris, Buma, Friesland (doei!), Mart Smeets, Riet Haverdonk (2), Uw open proxy, draadloze netwerk en USB sticks, Lingo, De Consumentenbond, de Politiek, Scientology, De SP, hangbuikjongeren, het plaatsje Reet, Harrie Weggelaar, Sesamstraat, Hogervorst, Jehova’s getuigen, Ochblog, reets reet, rechtspraak, mobiele politici, onze jonge hosmos, de NOS, De NS, kutreigers, Rob Muntz, Het Kabinet, Zwerfafval, Marocratie, NVD beveiliging, Katja en Bracha, Israel, Lifeloggers, Lotte, Aids, het klimaat, Stg Brein, Jan Glas, Meneer Kaktus, Thilly en Wendy, burgemeester Bolhuis, de jongetjesliefhebbers, YouTube (Retecool Video Top 100), Bisdom Apeldoorn Zuid, Easy Computing Hulp (2), 911, Wim van Duijn, Peter Pie de Vries (2), Acht-punt-nul (2), Mike Tekken, Halsje Femkema, RC Transparant, Hilversum & Arnhem Gangstaz, het gevallen minderheidskabinet (2), Ze Flijing Dutsmen, en natuurlijk alle fotofuckers en reaguurders die hebben bijgedragen aan een reuze gezellig 2006 op de internets. Voor nu, *plop* uzelf een delirium en tot volgend jaar! (dank @Behanger)

41 gedachten over “Dank!”

  1. Dank, rc voor een enerverend online en vooral ook offline leven, en jij ook f.jacobse πŸ˜‰ maar het kusje gaat naar een niet nader te noemen liefje.
    Allen gelukkig nieuwjaar dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.